Gastdocenten

We zijn blij dat we op Bijbelschool Foundation 4 Life een grote variatie aan sprekers hebben tijdens de themaweken. Naast de vaste sprekers uit ons programmateam en de leden van onze raad van advies hebben we een mooie mix aan boeiende gastsprekers.

Gerard de Groot

Gerard de Groot

Voorganger LWG

Gerard is voorganger van de Levend Woord Gemeente Rotterdam en is daarnaast een veel gevraagd spreker op diverse conferenties. Al ruim 10 jaar is hij als lid van de raad van advies bij Foundation 4 Life betrokken. Bij de studenten is hij een zeer geliefde docent die lesgeeft in de themaweken over ‘de heilige Geest’ en ‘de geestelijke wereld’.

Remco de Zwart

Remco de Zwart

Titelbeschrijving

Remco is ook wel bekend als de ‘rappende voorganger’ van Park City Church in Heerlen. Hij heeft een boek geschreven over hartbewaking en zal lessen uit dit boek delen met de studenten van Foundation 4 Life.
Maureen Altorf

Maureen Altorf

Jongerenwerkster

Maureen is al vanaf het eerste seizoen betrokken bij Foundation 4 Life. Ze is één van de initiatoren van het No Apologies programma. Ze verzorgt de No Apologies training van de studenten en geeft onderwijs over seksualiteit en over de verschillen tussen mannen en vrouwen.

Sander van Dijk

Sander van Dijk

Oprichter Transformed Twente

Sander is met zijn vrouw Corina de drijvende kracht achter jongerenbeweging Transformed en Heartbeat Nederland. Tussen Heartbeat en Foundation 4 Life is er in de loop van de jaren een mooie samenwerking ontstaan. Sander verzorgt een lesdag over ‘jonge leiders in de Bijbel’.

Jan Pool

Jan Pool

Oprichter HeartSync

Jan is landelijk een veel gevraagd spreker. Hij is voormalig voorganger van Shelter Haarlem en als spreker betrokken bij de conferenties van Vrij Zijn. Een zeer transparante spreker met een passie voor God een veel doorleefde kennis van de bijbel. ‘Visie ontwikkelen’ is het thema waar hij les over zal geven.
Cees van Harten

Cees van Harten

Voorganger Mozaïk0318

Cees is met zijn vrouw Rommy jarenlang als zendeling actief geweest in diverse landen. Sinds een aantal jaren zijn ze terug en is Kees actief als voorganger van de snel groeiende gemeente Mozaiek0318 in Veenendaal. Zijn lesdag gaat over ‘het karakter van een leider’.
Rutger en Athalja Barneveld

Rutger en Athalja Barneveld

Heartbeat Worship Band

Zij zijn leiders van de Heartbeat Worship Band waarmee ze een prachtige CD hebben uitgebracht. Ze geven les over ‘lofprijs en aanbidding’ en verzorgen, samen met de band, aansluitend een aanbiddingsavond.
Erica Duenk

Erica Duenk

Oprichter His healing Voice

Erica is jarenlang betrokken geweest bij het bevrijdingspastoraat van Vrij Zijn. Daarna is ze van start gegaan met ‘His healing Voice’ en is ze actief in het land met spreekbeurten en conferenties. Ze verzorgt de lessen in de themaweek over ‘Vrijheid in Christus’.

Michiel en Marjoke Santman

Michiel en Marjoke Santman

Voorganger Shelter Haarlem

Michiel is één van de voorgangers van Shelter Haarlem en trainer/coach vanuit zijn eigen bedrijf, anders denken. Tijdens de introductieweek vult hij samen met zijn vrouw Marjoke een lesdag in rondom het thema ‘authentiek zijn’.
Ivar van der Sterre

Ivar van der Sterre

Directeur DPM

Ivar is al jaren directeur van DPM, een wereldwijd gerespecteerde Bijbel onderwijsorganisatie. Hij is vanaf de start van de school al actief betrokken en geeft onderwijs over het huwelijk.
Johan Selier

Johan Selier

Voorganger Cama Gouda

Johan is voorganger van Parousia gemeente Gouda. Identiteit, het vaderhart van God, onze positie in de geestelijke wereld en vrijheid in Christus zijn thema’s die zijn hart hebben en waar hij les over geeft.

Marije van den Berg

Marije van den Berg

Oprichtster BU Toghether

Marije is oprichtster van BU together, schrijfster van diverse boeken en veelgevraagd spreekster. Is in de loop van de jaren diverse keren mee geweest op zendingsreizen en heeft over verschillende thema’s lesgegeven.
Matthew Helland

Matthew Helland

Oprichter New Life Equip

Matthew is oprichter van diverse kerken in binnen en buitenland en schrijver van een boek dat inmiddels in meerdere talen is uitgegeven. Hij geeft les over ‘profetie’ en gaat diverse keren mee tijdens outreaches om studenten te trainen.
Herman Boon

Herman Boon

Herman Boon Ministries

Herman heeft waarschijnlijk weinig introductie nodig. Al jarenlang organiseert hij ’10 dagen bidden en vasten’ op allerlei plaatsen in Nederland. Zijn lesdag gaat dan ook over bidden en vasten.
Martijn Piet

Martijn Piet

Voorganger LEG Aalsmeer

Martijn is jarenlang verantwoordelijk geweest voor de bekende Baan 7-diensten waar veel tieners en jongeren naar toe komen. Hij is voorganger van de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeer, een dynamische en bloeiende gemeente. Martijn geeft les over het onderwerp ‘de leider en zijn team’.
Wim Kok

Wim Kok

Oprichter Bijbelschool C7

Wim heeft een profetische bediening, is voorganger en leidt met zijn vrouw Corrie al jarenlang een Bijbelschool in België. Een intrigerende docent vanwege de koppeling tussen theorie en praktijk. Hij behandelt diverse gaven van de Geest in de themaweek over de Heilige Geest.
Manon Joosse

Manon Joosse

Studie en beroepskeuzetraject

Manon is de docente en begeleidster van het studie en beroepskeuzetraject ‘Pathfinder’. Aan de hand van diverse testen, opdrachten en lesmiddagen gaat ze studenten helpen een goed gefundeerde keuze te maken voor een vervolgstudie of baan. Manon is al vanaf de start van de school betrokken bij Foundation 4 Life.
Wouter en Larissa van der Haar

Wouter en Larissa van der Haar

Ondernemers

Wouter en Larissa zijn beiden ondernemers en leiders van diverse bedrijven. Larissa zal met de studenten het ‘Reveal your dream’-programma behandelen. Wouter geeft les over ‘financiën’ in de themaweek over het koninkrijk van God.
Arjen Hoftijzer

Arjen Hoftijzer

Docent Search 4 Life-lessen

Arjen is ondernemer en eigenaar van diverse bedrijven in de zorgsector. Hij heeft een passie voor het woord van God en is docent van de ‘search van Life- serie’. Samen met de studenten behandelt hij de rode draad door de Bijbel van Genesis tot aan Openbaringen.
Joni Versteeg

Joni Versteeg

DISC-Trainer

Na jarenlang als zendelinge in Albanië gewoond te hebben is ze met haar gezin weer in Nederland geland. In de introductieweek verzorgt Joni de DISC-training voor de studenten.
Jarno van Dijk

Jarno van Dijk

Jarno van Dijk Ministries

Jarni is een veel gevraagd spreker op conferenties en in zondagse diensten. Bij Foundation 4 Life geeft hij les over ‘leven met de Heilige Geest’.
Tineke Wuister

Tineke Wuister

trainer/coach

Tineke is werkzaam voor LEF vanuit de Navigators en trainer/coach met haar eigen bedrijf Reflexion. Op Foundation 4 Life geeft ze les over discipelschap en vermenigvuldiging.
Harold Velten

Harold Velten

Voorganger Ichtus VBG

Harolt is voorganger van Ichthus gemeente Wierden. Vanuit zijn ervaringen in de zending zal hij onderwijs geven rondom het thema ‘een realistisch beeld van zending’.
Corne Burger

Corne Burger

Operatie Mobilisatie

Praktisch, gepassioneerd, begrijpelijk en uitdagend. Zo worden zijn spreekbeurten, studies, workshops en lessen nogal eens omschreven. Naast zijn werk voor OM spreekt Corné ook in zijn eigen gemeente in Ommen. Op Foundation 4 Life geeft hij onderwijs over de verschillende wereldreligies die er zijn.
Jaap Dieleman

Jaap Dieleman

Stichting de Heilbode

Jaap is evangelist, prediker, schrijver en oprichter van het ‘Abba Child Care Programma’. Hij geeft les over een thema dat zijn hart gegrepen heeft, ‘Gods hart voor wezen, weduwen, armen en onderdrukten’.