Het team

Even voorstellen: Het team van Foundation 4 Life. Deze mensen zijn regelmatig aanwezig op de bijbelschool en zorgen ervoor dat jij een onvergetelijk jaar hebt.

Pieter en Kyra Zwart

Pieter en Kyra Zwart

Oprichters

Pieter en Kyra zijn de oprichters van de school. Ze coachen, geven les, bemoedigen je, gaan mee op reis, sturen het team aan en nog veel meer….
Heiny de Leeuw

Heiny de Leeuw

Coach

Via mijn jaar op een andere Bijbelschool ben ik bij Foundation 4 Life betrokken geraakt. Ik mag studenten coachen en input geven zodat ze mogen groeien in hun persoonlijke wandel met God. Alles wat ik geleerd heb wil ik graag doorgeven aan wie dat maar kan gebruiken, zodat de ander meer in de identiteit mag wandelen zoals God het voor ogen heeft.
Margriet Hordijk

Margriet Hordijk

Coach

“Het is mijn verlangen en passie dat jonge mensen gaan wandelen in hun koninklijke identiteit”. Margriet is maatschappelijk werker en heeft een aantal jaren in Amerika een Bijbelschool gevolgd. Het is haar hart om uit te delen van wat ze daar ontvangen heeft aan geloofsopbouw en persoonlijke ontwikkeling. Ze is bij Foundation 4 Life actief als coach.

Eva Schut

Eva Schut

Coach

Naast echtgenote en moeder van 2 jongens is zij in het dagelijks leven woonbegeleider op een woonvorm in de psychiatrie. Op Foundation 4 Life is ze betrokken als coach van de studenten. “Erg waardevol en leuk om te doen!”
Matthijs en Alida Wallenburg

Matthijs en Alida Wallenburg

Coach & kamercoach

“Waarde toevoegen aan het leven van de ander, daar worden wij enthousiast van!” Wekelijks zijn Mathijs en Alida een avond op school, verder zijn ze actief als coach en kamercoach.
Arjan van Panhuis

Arjan van Panhuis

Evangelisatie

Je zou hem ‘ervaringsdeskundige’ kunnen noemen. Na zijn jaar bij Foundation 4 Life is hij blijven hangen en deel geworden van het leidersteam. Arjan is regelmatig op school tijdens de avonden en gaat mee met evangelisatie-activiteiten.

Emanuel Kok

Emanuel Kok

Coach & evangelisatie

Emanuel heeft ooit zelf Foundation 4 Life gedaan en is binnen de school op meerdere vlakken actief. Hij is, onder andere, verantwoordelijk voor de wekelijkse outreaches, is coach van een paar studenten en gaat mee op de zendingsreizen. Zijn passie is om jonge mensen te discipelen en te zien veranderen.”
Sandra Markerink

Sandra Markerink

Dramadocente

Tijdens de zendingsreis naar Macedonië maken we tijdens activiteiten voor kinderen, bejaarden of in kerken veel gebruik van dramastukken. Sandra is dramadocente en is regelmatig op school om samen met de studenten een aantal dramastukken voor te bereiden.