~ Scroll omlaag om het thema te ontdekken ~

De derde Foundation 4 Life conferentie komt er aan! Op 24 en 25 maart houden we weer een conferentie met als thema ‘it is finished’. De conferentie vind kort voor Pasen plaats en ons thema heeft hier alles mee te maken. Er zijn een aantal tekstgedeeltes rondom de kruisiging, de dood en opstanding van Jezus waar we tijdens deze conferentie uitgebreid aandacht aan willen geven.

“En als Christus niet is opgewekt, dan is onze prediking zonder inhoud, en zonder inhoud is ook uw geloof”

1 Kor 15:14

´Het is volbracht!´

In Joh 19:30 lezen we dat Jezus zegt: ´Het is volbracht!´ We zien in de bovenstaande uitspraak van Paulus dat de opstanding van Jezus een cruciale rol speelt in het christelijk geloof. Dit brengt ons bij de vraag: ‘Wat was dan volbracht?’, de opstanding had hier namelijk nog niet plaatsgevonden, Hemelvaart lag nog in de toekomst maar ook de uitstorting van de heilige Geest moest nog gebeuren. Belangrijke zaken die fundamenteel zijn voor ons geloof vonden plaats nadat Jezus zei: ‘Het is volbracht’.

“Ongeveer op het negende uur riep Jezus met een luide stem: Eli, Eli, lama sabachtani? Dat betekent: Mijn God, Mijn God, waarom hebt U Mij verlaten?“

Matt 27:46

‘Mijn God, mijn God,
waarom heeft U mij verlaten?!’

Een uitspraak die we allemaal wel kennen is de volgende: ‘Mijn God, mijn God, waarom heeft U mij verlaten?!’ Als we hierover nadenken dan zouden we tot de conclusie kunnen komen dat onze hemelse Vader de Here Jezus alleen liet op het heftigste moment van Zijn leven. Klinkt dat iets dat een goede Vader zou doen? En wat betekent dit voor ons? Als de Vader de Here Jezus verliet op dit moeilijke moment… Zou Hij ons dan ook niet kunnen verlaten? En hoe is dit te verenigingen met het hoge priesterlijk gebed waarin Jezus bidt dat Hij en de Vader één zijn. Zijn ze hier dan toch gescheiden en niet meer één? De connectie met een eeuwenoud Bijbels lied zal wat nieuwe inzichten geven over deze uitspraak.

“Zoals ook de Zoon des mensen niet gekomen is om gediend te worden, maar om te dienen, en Zijn ziel te geven tot een losprijs voor velen.”

Matt 20:28

‘Een losprijs voor velen’

Jezus gaf zijn ziel als een ‘losprijs voor velen’. Wat was die losprijs? Waarom was dit nodig en waarvan moesten we losgekocht worden? En aan wie moest dan deze losprijs betaald worden, aan de duivel? Boeiende vragen die alles te maken hebben met een gebeurtenis die cruciaal is geweest in de geschiedenis van de mensheid.

SPREKERS

Jamie Englehart

Jamie Englehart

Jamie Englehart is de leider van Connect International Ministries. C.I.M is een familie van kerken, bedieningen, bedrijven en leiders. Jamie is getrouwd met Wendy, ze hebben 2 kinderen en 2 kleindochters. Jamie is een wereldwijd veel gevraagde spreker met unieke inzichten over het koninkrijk van God, het nieuwe verbond en het vaderhart van God. Hij is de auteur van ‘Mythes and Mistranslations, unpacking 70 misconceptions about God and the Bible.’ Ook dit boek zal tijdens de conferentie beschikbaar zijn in het Nederlands.

Jamie Englehart

Zoran Spasovski

Zoran Spasovski is voorganger/overziener van de Christian Centre 490 gemeentes in Macedonië. Hij is getrouwd met Rebecca en ze hebben 4 kinderen. Zoran heeft een sterk apostolisch/profetische bediening en bijzondere inzichten over genade. Hij is al meerdere keren in Nederland geweest en wordt bij alle kerken en bedieningen waar hij komt met enthousiasme ontvangen. Hij is de auteur van het boek ‘recognizing grace’.

Tijdens de conferentie zal zijn boek in het Nederlands beschikbaar zijn. Zoran zal op vrijdag en zaterdag spreken tijdens een samenkomst. Zoals we van Zoran gewend zijn zal dit een combinatie zijn van persoonlijke bediening en onderwijs. 

Programma

VRIJDAG 24 MAART

12.30 – 13.00 uur inloop met koffie
13.00 – 15.00 samenkomst 1 met Jamie Englehart
15.00 – 15.30 pauze
15.30 – 17.00 samenkomst 2 met Zoran Spasovski
17.30 – 19.30 diner en koffie
19.30 – 21.30 samenkomst 3 met Jamie Englehart

ZATERDAG 25 MAART

10.00 inloop met koffie
10.30 – 12.30 samenkomst 4 met Zoran Spasovski
12.30 – 13.30 lunch
13.30 – 15.00 samenkomst 5 met Jamie Englehart
15.00 – 15.30 pauze
15.30 – 16.30 Sessie met nog nader te bepalen inhoud
17.30 – 19.30 diner en koffie
19.30 – 21.30 samenkomst met Jamie Englehart

VOLG ONS OOK OP SOCIAL MEDIA

@foundation4lifeconferentie

F.A.Q.

Is er lunch en/of diner beschikbaar tijdens de conferentie?

Lunch en/of diner kunt u bestellen bij uw gratis ticket. Lunch kost €9,95 en diner kost €17,50.

Wordt er rekening gehouden met diëten?

We kunnen helaas geen rekening houden met allergiën of diëten, het is alleen mogelijk om vegetarisch te eten. Er zijn koelkasten beschikbaar waar meegebracht eten koel in gehouden kan worden.

Waar kan ik parkeren tijdens de conferentie?

Om het gebouw zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Het gebouw staat op een industrieterrein, waarbij op de vrijdag u niet bij de omliggende bedrijven kunt parkeren, maar iets verderop. Er zijn parkeerwachters aanwezig om de weg te wijzen. Op de zaterdag kunt u de auto parkeren bij de bedrijven in de buurt van het gebouw.

Is er overnachting beschikbaar tijdens de conferentie?

Wij verzorgen geen overnachtingen, u kunt hiervoor op zoek gaan naar een hotel of B&B in de buurt van de Medialoods.

Kan ik de conferentie online volgen?

Er zal geen livestream zijn, wel wordt de conferentie opgenomen en kunt u de beelden na de conferentie tegen betaling ontvangen.

Kan ik de conferentie later terugkijken?

Er worden video opnames gemaakt van de conferentie, deze kunt u later bestellen via onze website.

over F4LC

Al vanaf 2009 biedt Foundation 4 Life een 1-jarig intern vormingsjaar aan voor jongeren. Vanaf 2022 zijn we gestart om twee keer per jaar een conferentie te organiseren.
De focus ligt op ‘het leggen van een fundament van Gods liefde, goedheid en genade’.

Blijf op de hoogte van de Foundation4life Conferenties!

* indicates required

LET OP: Door je aan te melden voor deze e-maillijst geef je ons toestemming om jou via e-mail op de hoogte te houden over toekomstige updates en activiteiten rondom de Foundation4life Conferentie. Je kunt je op elk moment weer afmelden.

Een Engelse vertaling van Psalm 34 zegt dit: “O taste and see that the LORD is good: “Blessed is the man that trusts in Him.” Tijdens onze conferenties willen we een plek bieden waar je kunt komen om te proeven en zien dat God goed is! 

We zien uit naar een krachtige conferentie met gedegen onderwijs over fundamentele onderwerpen: “Waarom was het kruis nodig?” en “Wat is er precies gebeurd aan het kruis?” We hebben Jamie Englehart weer uitgenodigd als gastspreker. Vorig jaar hebben we hem leren kennen als iemand die diepe inzichten en openbaringen heeft over het woord van God. Met zijn enorme kennis over de Bijbel, maar ook over kerkgeschiedenis, weet hij altijd een verfrissende en vernieuwende blik te geven op ingewikkelde vraagstukken. Daarnaast zal Zoran Spasovski weer aanwezig zijn. We zijn dankbaar voor de vriendschap, zijn betrokkenheid en zijn hart om mee te bouwen aan de Foundation 4 Life conferentie.

Let op! De afgelopen conferentie zaten we bijna aan de grens van onze maximale capaciteit op onze locatie. Vandaar dat we een limiet hanteren van 225 aanmeldingen voor de komende conferentie. De verwachting is dat we dit aantal zullen bereiken dus wacht niet te lang met inschrijven en boek snel je gratis ticket voor deze conferentie.

De Foundation4life conferentie wordt georganiseerd door:

Bijbelschool Foundation 4 Life logo (black small transparant)