foundation4life conferentie

“O taste and see that the LORD is good: “Blessed is the man that trusts in Him.”

7

Over F4LC

Al vanaf 2009 biedt Foundation 4 Life een 1-jarig intern vormingsjaar aan voor jongeren. Vanaf 2022 zijn we gestart om twee keer per jaar een conferentie te organiseren in de Medialoods in Nijkerk.
De focus ligt op ‘het leggen van een fundament van Gods liefde, goedheid en genade’.

Een Engelse vertaling van Psalm 34 zegt dit: “O taste and see that the LORD is good: “Blessed is the man that trusts in Him.” Tijdens onze conferenties willen we een plek bieden waar je kunt komen om te proeven en zien dat God goed is!

3 & 4 NOV 2023

Nijkerk, De Medialoods

“Important Pieces Of The Puzzle”

Tijdens deze conferentie zullen we met Paul White en Zoran Spasovski nadenken over een aantal belangrijke ‘puzzelstukjes’ in ons leven met God. Een aantal van de onderwerpen die we zullen behandelen:

De ‘eindtijd’ en de boodschap van het koninkrijk van God dat groeit, gaat dat samen?

In de jaren die achter ons liggen is er veel gesproken over wat we ‘de eindtijd’ of ‘de laatste dagen’ noemen. In allerlei vormen is het onderwerp van gesprek geweest. Soms vanuit een hoopvol perspectief, soms met een angstaanjagend toekomstbeeld en alles wat daar tussenin zit. Een belangrijk ‘puzzelstukje’ om helderheid te krijgen over de eindtijd is het begrijpen van Mattheus 24. Paul White zal een aantal samenkomsten gebruiken om stap voor stap door dit hoofdstuk heen te gaan. Contextuele hermeneutiek, lezersrelevantie, hoe hebben de oorspronkelijke toehoorders deze boodschap begrepen? Tekst met tekst vergelijken, vervulling vinden in Bijbelse en buiten Bijbelse bronnen zullen belangrijke factoren zijn in het onderwijs dat Paul zal geven.

 

Werken voor genade vs Werken vanuit genade

Het besef dat genade alles te maken heeft met wat Jezus heeft gedaan en niet met wat wij hebben gedaan leidt nog wel een tot de gedachte dat niets meer ‘moet of hoeft’. Ik leef onder genade, ik hoeft niets meer te doen. Maar is dat zo? Is er nog een wet in het nieuwe verbond? En hoe zit het met gezonde christelijke disciplines, kunnen we die toepassen zonder religieuze druk en hoe ziet dat eruit?

 

Gerechtvaardigd zijn

Wat betekent het om gerechtvaardigd te zijn en te leven vanuit de opstandingskracht van de Here Jezus?

Hoofdsprekers

 

Zoran Spasovski is voorganger/overziener van de Christian Centre 490 gemeentes in Macedonië. Hij is getrouwd met Rebecca en ze hebben 4 kinderen. Zoran heeft een sterk apostolisch/profetische bediening en bijzondere inzichten over genade. Hij is al meerdere keren in Nederland geweest en wordt bij alle kerken en bedieningen waar hij komt met enthousiasme ontvangen. Hij is de auteur van het boek ‘recognizing grace’.

Tijdens de conferentie zal zijn boek in het Nederlands beschikbaar zijn. Zoran zal op vrijdag en zaterdag spreken tijdens een samenkomst. Zoals we van Zoran gewend zijn zal dit een combinatie zijn van persoonlijke bediening en onderwijs. We hebben specifiek gevraagd om inzicht te geven over de rol van de profetische bediening vanuit het perspectief van het nieuwe verbond.

Zoran
Spasovski

Paul White is een internationaal gewaardeerde en erkende Bijbelleraar en wordt veel gevraagd als spreker tijdens conferenties. Paul heeft jarenlang gefunctioneerd als voorganger en heeft in vele kerken gediend als leraar.
Zijn grootste passie is om gelovigen te laten zien en ervaren hoe groot Gods goedheid en genade is door de Here Jezus. Hij is een verkondiger van hoop en genade voor de wereld en moedigt gelovigen aan om vanuit God’s genade te leven.

Paul is getrouwd met Natascha en ze hebben twee kinderen. Paul heeft een podcast genaamd, deeper daily podcast, waar hij dagelijks nieuw onderwijs plaatst. Op zijn website paulwhiteministries.com is er ook iedere week een nieuw preek beschikbaar. Zijn onderwijs wordt veel geluisterd in Amerika en heeft inmiddels meer dan een miljoen downloads. Paul is de auteur van drie boeken. Tijdens de conferentie zal zijn laatste boek, ‘Righteous Paul vs Righteous Saul’ beschikbaar zijn in het Nederlands.

Programma

Vrijdag

Zaterdag

Inloop met koffie
10.00 - 10.30
 sessie 4

Paul White

10.30 - 12.30
Inloop met koffie
12.30 - 13.00
Lunch
12.30 - 13.30
sessie 1

Paul White

13.00 - 15.00
 sessie 5

Paul White

13.30 - 15.00
Pauze
15.00 - 15.30
Pauze
15.00 - 15.30
 sessie 2

Paul White

15.30 - 17.00
 sessie 6

Zoran Spasovski

Profetische dienst
15.30 - 17:00
Diner
17.30 - 19.30
Einde conferentie
17:00
 sessie 3

Zoran Spasovski

Profetische dienst
19.30 - 21:30

Volg ons op social media

En blijf op de hoogte van nieuwtjes over de conferentie!

@foundation4lifeconferentie

Veelgestelde vragen

Is er lunch en/of diner beschikbaar tijdens de conferentie?

Lunch en/of diner kunt u bestellen bij uw gratis ticket. Lunch kost €9,95 en diner kost €17,50.

Wordt er rekening gehouden met diëten?

Ja, er kan rekening gehouden worden met diëten. Stuur hiervoor even een mail naar info@foundation4lifeconferentie.nl.

Ook zijn er zijn koelkasten beschikbaar waar meegebracht eten koel in gehouden kan worden.

Waar gaat de conferentie plaatsvinden?

De conferentie zal weer in de Medialoods in Nijkerk worden georganiseerd.

Is er overnachting beschikbaar tijdens de conferentie?

Wij verzorgen geen overnachtingen, u kunt hiervoor op zoek gaan naar een hotel of B&B.

Kan ik de conferentie online volgen?

Er zal geen livestream zijn, wel wordt de conferentie opgenomen en kunt u de beelden na de conferentie tegen betaling ontvangen.

Kan ik de conferentie later terugkijken?

Er worden video opnames gemaakt van de conferentie, deze kunt u later bestellen via onze website.

Staat jouw vraag hier niet bij?
Mail ons dan via info@foundation4lifeconferentie.nl of
stuur ons een berichtje op Facebook of Instagram.

De Foundation4life conferentie wordt georganiseerd door:

Bijbelschool Foundation 4 Life logo (black small transparant)