“the safe place is toegewijd om de waarheid van het evangelie van jezus te brengen in elk gestolen, dood, of gewonde plek in het leven van een gelovige.”

The Safe Place wordt geleid door Nathan Blouse. Nathan heeft een liefde voor mensen en met name voor leiders. De afgelopen 10 jaar heeft hij ruim 10.000 mensen ‘1 op 1’ bediend, veelal voorgangers en leiders van bedieningen, met een ´Supernatural Mind Renewal Prayer Session´ (SMR). Daarvoor is hij 7 jaar voorganger geweest in Michigan. Nathan is bij verschillende bedieningen deel van apostolische teams en adviesraden.

“Supernatural Mind Renewal Prayer Sessions zijn een intensieve manier voor Jezus om ons te genezen, om ons hart en ons denken te transformeren zodat we met vreugde kunnen wandelen in de plannen die Hij voor ons heeft.”

In 2022 kwamen Pieter Zwart, oprichter trainingsschool Foundation 4 Life, en Nathan met elkaar in contact. Nadat Pieter een ‘SMR-sessie’ met Nathan had gedaan heeft hij hem uitgenodigd om naar Nederland te komen. Daar is met verschillende leiders en voorgangers contact geweest, meerdere hebben ook zelf een SMR-sessie gedaan. De reactie was unaniem: “Dit is zo gericht op de Here Jezus en zo effectief! We willen mensen in onze kerken laten trainen om dit ook te doen”.

 

Wat houdt een ‘Supernatural Mind Renewal Prayer Session’ in?

Dat kan Nathan het beste zelf uitleggen.

In 2024 heeft Foundation 4 Life een training gefaciliteerd waarbij 10 mensen in een traject van een aantal maanden de eerste stappen hebben gezet om procesbegeleider te worden van een SMR-sessie. We zijn voornemens om een 2e trainingsronde te verzorgen en om te starten met ‘In the safe place Nederland’. Op deze pagina houden we je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Wil je meer informatie over de trainingen of vind je het interessant om na te denken over een structurele plek voor SMR-sessies binnen jouw gemeente of kerk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@foundation4life.nl