Ervaringen

Een jaar Foundation 4 Life heeft een enorme impact op je leven. We laten graag de studenten aan het woord om hun ervaringen met je te delen.

Dit was een jaar waarin ik veel van God heb gezien, geleerd en ervaren. Hierdoor ben ik gegroeid en sterker geworden.
Julia

Het is de beste keuze van mijn leven geweest om hiernaar toe te gaan. Je leert niet alleen de theorie maar ook heel veel praktijk. Dit is echt een levensveranderend jaar!
Gerlof

Dankzij Foundation 4 Life is mijn relatie met God in 1 jaar explosief veranderd. Nu grijp ik nog steeds terug op alles wat ik destijds geleerd heb.
Noralie

Dit jaar heeft mijn leven veranderd. God kan iedereen gebruiken voor het werk van Zijn koninkrijk! Ook schaam ik mij niet meer voor mijn geloof en wil ik het juist aan iedereen vertellen.
Bennie

Het traject voor de studie- en beroepskeuze heeft me enorm geholpen. Ik heb nu een opleiding gevonden die bij me past.
Deborah

Het team op school is geweldig. God heeft mij door dit Foundation 4 Life zoveel laten zien, ik gun iedereen zo’n jaar.
Marleen

Dit jaar heb ik meer mogen ontdekken over wie ik zelf ben en over de kwaliteiten die God in me heeft gelegd.
Rianne

Dit jaar is heel bijzonder en levensveranderend geweest door de enorme hoeveelheid inzichtgevende en openbarende kennis die ik heb ontvangen.
Emanuel

Dit jaar is enorm vormend geweest voor mijn karakter. De coachingsgesprekken hebben me de motivatie en handvatten gegeven om de confrontatie met mijzelf aan te gaan.
Nicolette

Mijn leven is er door veranderd. Ik leef nu dagelijks met God en ook is mijn relatie met mijn ouders volledig hersteld mede dankzij het onderwijs en de coaching van Foundation 4 Life!
Jesse

Voor dit jaar vond ik mij een kind van God alleen als dit mij uitkwam. Nu weet ik dat ik Zijn kind ben maar ook Zijn discipel. Hij was bereid voor mij te sterven, daarom leef ik nu voor Hem.
Aron

Een fantastische en levensveranderende Bijbelschool. Ze zeggen het niet alleen maar maken die belofte ook waar. Het heeft me gemaakt tot de persoon die ik nu ben.

Geert

Dit was een levensveranderend jaar waar mijn relatie met God, maar ook met mensen, gegroeid is. Ik heb geleerd om op Hem te vertrouwen en uit te stappen. Niet alleen hier maar ook gewoon in mijn dagelijks leven.
Menno

Dit jaar heb ik mijn identiteit gevonden in God waardoor ik veel opener ben geworden en meer durf. Ik leef niet meer in angst, maar in vrijheid en overgave.
Laura

Ik heb ongelofelijk veel geleerd over de God die we dienen. Ik sta nu heel anders in het leven en ga graag geloofavonturen met God aan.
Wendy

Dit jaar is levensveranderend geweest voor mij. Voor dit jaar was ik depressief en erg afhankelijk. Nu heb ik mijn eigen identiteit en Gods liefde voor mij ontdekt.
Leandra

Ik heb zoveel geleerd over wie ik ben en wat ik kan. Waar precies mijn kwaliteiten liggen en wat ik leuk vind om te doen. Maar ook over wat ik niet kan en om dat te accepteren.
Huib

Ik ben samen met God dit jaar begonnen en dat leven met Hem zal nooit ophouden. Ik heb dit jaar Zijn hart beter leren kennen en mag weten wie ik ben in Hem!
Marloes

God heeft dit jaar aan mij duidelijk gemaakt dat een relatie met Hem voor iedereen mogelijk is. Ik heb Hém niet uitgekozen maar Hij mij!
Matté

Dit jaar heb ik mijn identiteit als kind van God gevonden. Door Hem ben ik geliefd, geaccepteerd en gewenst.
Melissa

Mijn twijfels zijn weg. Mijn muren zijn weg. Ik mag zijn wie ik ben want ik heb een hemelse Papa die onvoorwaardelijk van mij houdt. Ik verlang er nu alleen nog maar naar om die liefde uit te delen en God zichtbaar te maken!
Marijke