Programma

Een week op Foundation 4 Life is divers maar heeft een vast programma. We nemen je graag mee in de opbouw van de lesweken. 

Bijbelschool Foundation 4 Life – Programma lesweken

Lesweek

De lesweek begint op maandag om 13:30 uur en eindigt op vrijdag om 14:00 uur. Een dag begint om 7:45 uur met ontbijt gevolgd door kwali-TIJD met God. Vervolgens starten om 9:00 uur de lessen.

In de lesweken zijn de lessen van ‘Search 4 Life’, ‘Apps 4 Life’ en ‘Foundations 4 Life’ en is er tijd ingeroosterd voor de groepsopdrachten. De lesdagen duren tot 15:30 uur.

Tijdens de maandagmiddagen zijn we veelal bezig met ‘Pathfinder’, ons studie-en beroepskeuze traject.

Vrijdagochtend is er R&E, reflectie en evaluatie, met veel aandacht voor de groepsdynamiek, bouwen aan een cultuur van vertrouwen en respect, gezonde communicatie, feedback leren geven en ontvangen etc…

Bijbelschool Foundation 4 Life – Programma themaweken

Themaweken

Na twee lesweken volgt altijd een themaweek. De themaweek ziet er qua lestijden hetzelfde uit. In de themaweken is er echter dagelijks een gastdocent die onderwijs geeft over een specifiek onderwerp dat we in die betreffende week behandelen.

Bijbelschool Foundation 4 Life – Programma vakanties

Vakanties

Tijdens de schoolvakanties zijn de studenten vrij. Foundation 4 Life hanteert het vakantie programma voor midden-Nederland.